Hirdetés

Élesedett a cross-play a Borderlands 3-ban, egy konzolcsalád kimaradt a buliból

|

Számos platform között lett így átjárás, viszont sajnos akadnak kivételek.

Hirdetés

Habár kompetitív játékok esetében olykor problémás lehet a cross-play, a kooperatív kalandokat kínáló Borderlands 3-hoz kifejezetten jól passzol a funkció, ám sajnos a megjelenéskor még nem volt elérhető, és elég sokat kellett várni a megérkezésére.

Egy új frissítéssel azonban elmosódtak a határok a platformok között, így a PC-sek és konzolosok együtt indulhatnak harcba, hogy rendet rakjanak Pandorán.

Hirdetés

A frissen megérkezett cross-play egészen pontosan PC-re (Steam és Epic Games Store is), Xbox One-ra, Xbox Series X-re, Series S-re, Macre, illetve Google Stadiára terjed ki, így ezen platformok között szabad az átjárás. Ahogy az látható, sajnos a Sony kimaradt a buliból, így PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön továbbra sem elérhető a funkció, ami egyébként a SHiFT Matchmakingen keresztül valósul meg, és opcionális, tehát akár ki is kapcsolhatjuk, ha nem akarunk közösködni más platformok játékosaival.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A cross-play mellett elindult még egy játékbeli esemény is, a The Revengence of the Revenge of the Cartels, ami ugyanúgy működik, mint a 2020-as Revenge of the Cartels event. Továbbá a maximálisan elérhető szint is megnőtt 72-re, szóval tényleg van miért visszatérni a Gearbox alkotásához.

Ha kíváncsiak vagytok a cross-play kapcsán még több részletre, illetve arra, hogy milyen apróságok érkeztek még az új frissítéssel, akkor határozottan ajánlott meglesni a fejlesztők bejegyzését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)