Hirdetés

Elcsúsztatták a Battlefield 2042 első szezonját, hogy a hibákra fókuszáljanak

|

A DICE szerint most a felhasználói visszajelzések az elsődlegesek számukra.

Hirdetés

2021 novemberében jelent meg a legújabb Battlefield, amelyből azért maradt ki a kampány, hogy a csapat minden figyelmét a multinak és a játékmenetnek szentelhesse. Ezzel szemben a játék már a megjelenéstől kezdve számos kritikát kapott a felhasználóktól, többek között a hiányzó funkciók és problémás játékmechanikák miatt, emiatt pedig nem csupán a népszerűségéből veszített nagyon hamar, de még az a pletyka is felütötte a fejét, hogy free-to-play modellre válthat

Ezt ugyan még nem jelentette be sem az EA, sem a DICE, viszont utóbbi egy hosszú blogbejegyzésben tájékoztatta arról a játékosokat, hogy milyen változások várhatóak a Battlefield 2042 esetében. A legfontosabb, hogy a játék első szezonját tavaszról nyár elejére csúsztatják annak érdekében, hogy az extra hónapokat felhasználhassák - a felhasználói visszajelzésekre figyelve - azon elemek javítására, amik nem jók és berakhassák azokat, amik hiányoznak.

Hirdetés

A DICE vezető producere, Ryan McArthur elmondta, hogy javítások között sok más mellett csiszolásra kerül a felhasználói felület, a csapatdinamika, a fegyverhasználat, a jutalmazási rendszer és a specialisták is, valamint kibővül a Battlefield Portal, míg a funkciók esetében három a lehető leghamarabb be fog kerülni, ezek a hangcsevegés, a játékosprofilok és az újratervezett eredménytábla (ez el fog térni attól a prototípustól, amit nemrég bemutattak). Az első komolyabb frissítés március elején jön, amit természetesen továbbiak követnek majd. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A stúdió elképzelése az, hogy egyesével foglalkozik a témákkal, elmagyarázza, hogy min gondol változtatni és miért, megfigyeli a játékosok reakcióit, majd bemutat egy felülvizsgálati tervet (az eredménytábla ennek a folyamatnak a tesztje lehetett). Egy csapat jelenleg is a specialistákat elemzi a lehetséges változtatások érdekében, a következő nagy téma pedig a nyitottságra és a fedezék hiányára érkező panaszok megvizsgálása lesz a jövőbeli térképekre vonatkozóan. 

A csúszás miatt egyébként a Year 1 Pass tulajok fájdalomdíjként kapni fognak a következő frissítéssel exkluzív kozmetikai cuccokat (skineket, közelharci fegyvert, kártyát).  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)