Hirdetés

Ekkor jön a Starfield következő nagy frissítése

|

A Bethesda legújabb posztja mesélt a Starfield érdekes statisztikáiról és arról is, hogy milyen tartalmakra számíthatunk a következő hónapok során.

Hirdetés

Az év végéhez közeledve a Bethesda egy külön bejegyzésben szeretett volna megemlékezni róla, hogy mi történt a Starfielddel eddig. Megosztott egy infografikát is, ami szerint a szeptemberi megjelenés óta már 13 millió játékos indult el felfedezni a csillagokat, közel 2 milliárd bolygót látogattak meg. Egy játékos átlagosan 40 órát töltött a játékban, összesen több mint 22 millió napnyi játékidőt hoztunk össze. Nagyot ment a hajóépítés is, összesen 26 millió óra csúszott bele.

A legveszélyesebb frakciónak az Ecliptic bizonyult (12,2 milliárd halálért felelősek), a leghalálosabbélőlény pedig az Ashta lett (1,7 milliárd életet oltottak ki). A kedvenc fegyver a Combatech Beowulf lett, a kedvenc kaja pedig a Battlemeal Multipack. 

Hirdetés

De nemcsak a statisztikákról beszélt a Bethesda, hanem arról is, hogy mi várható 2024-ben. Mint kiderült, februárban jön a következő nagy update, onnantól kezdve pedig nagyjából hathetente terveznek új frissítéseket, amik a javítások mellett új tartalmakat és funkciókat is hoznak majd a visszajelzésekre hallgatva, amiket a Steam Beta résztvevői elsőként próbálhatnak majd ki. 

  • új utazási módokat kapunk
  • lesznek várostérképek
  • kibővítik a hajók testreszabását dekorációkkal, új hajóépítési lehetőségekkel és egyebekkel
  • új beállításokra, hogy még jobban magunkra szabhassuk a nehézséget (állíthatjuk majd a teherbírást, a rakományhoz való hozzáférés távolságát, a hajók sérülését, a kereskedői krediteket, a betegségek elszenvedésének módjait, új túlélési mechanikákat stb.
  • hivatalos modtámogatás jön a Creations elindításával

A Bethesda egyúttal azt is megerősítette, hogy keményen dolgoznak az első kiegészítőn, amelynek a címe Shattered Space lesz, és valamikor 2024 folyamán számíthatunk rá. Új sztoritartalmakat, új helyszíneket, új felszereléseket és még rengeteg mindent hoz majd. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)