Hirdetés

Egy játékos úgy érte el a maximális szintet a World of Warcraft: Shadowlandsben, hogy senkire sem emelt kezet

|

Sőt, igazából a kezdőterületet sem hagyta el, miközben minden figyelmével kizárólag egyetlen tevékenység konokul kitartó ismétlésére koncentrált.

Hirdetés

Számos módon merülhetünk el a szerepjátékokban és MMORPG-kben: egyesek számára a narratíva követése, a küldetések teljesítése a legfontosabb, és hogy eközben mindvégig karakterben maradjanak, azaz olyan döntéseket hozzanak és úgy viselkedjenek, ami választott kasztjukhoz és avatárjuk személyiségéhez illik; mások abban lelik örömüket, hogy a szürke hétköznapok nyűgjei elől egy fantáziavilágba menekülnek, ahol nos, virágot szednek.

Talán még a laikusok is hallottak már arról, hogy a World of Warcraft számos fajának egyike, a harcművészeteknek hódoló pandaren képviselői semleges álláspontot képviselnek a Horda és a Szövetség régóta húzódó és mélyen gyökeredző konfliktusát illetően. Emiatt a Wandering Isle kezdőhelyszín elhagyását követően kell csak térfelet választaniuk a pufók óriáspandát indító játékosoknak.

Hirdetés

Utóbbiak egyike, bizonyos Doubleagent úgy döntött, jobb neki az ősi pandaotthonban, ezért nem tette ki a lábát a szigetről, ehelyett szerzetese pacifista hitvallásával összhangban éjjel-nappal virágot szedett. Ezzel a módszerrel 18 nap alatt elérte a jelenlegi 60-as szintkorlátot.

Valószínűleg nehezebb dolga lett volna, ha a rekordokat döntő Shadowlands a korábbi kiegészítőkhöz hasonlóan megnövelte volna a limitet (120-ről 130-ra), ám a Blizzard átvariálta a rendszert, minek következtében minden játékos elvesztette szintjeinek durván a felét (de a statisztikák szerencsére nem csorbultak), és aki 120-on tanyázott, az 50-esként vághatott bele az új kalandba.

Doubleagentnek egyébként nem ez az első, a szaksajtó figyelmét is felkeltő akciója: annak idején 8000 órát ölt abba, hogy hasonló módszerrel 1-esről 110-es tornázza karaktere szintjét a Legion megjelenését követően, majd további 240 órát fordított arra, hogy elérje a 120-as plafont, miután elrajtolt a Battle for Azeroth. Teljesítményét a Blizzard azzal honorálta, hogy egy, a karaktere által inspirált NPC-t (Venerable Shaman) rakott a kezdőszigetre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)