Hirdetés

Egy héttel korábban kezdte kiszállítani az Amazon a Gran Turismo 7-et

|

Néhány szerencsés már napok óta szaggatja az aszfaltot, a spoilerek viszont nem sokáig húzzák a neten.

Hirdetés

Novemberben lesz 5 éve annak, hogy megjelent a Gran Turismo-széria esport-fókuszú mellékszála, a Gran Turismo Sport, a fő sorozat pedig utoljára 9 éve, 2013-ban bővült a Gran Turismo 6-tal. Nem csoda hát, hogy lázas várakozás övezi a március 4-én érkező Gran Turismo 7-et, melynek újdonságairól részletesen is meséltek nekünk a legutóbbi State of Playen.

Paca azóta benzingőztől megrészegülve dolgozik a játék tesztjén, néhány szerencsésnek viszont nem kell megvárnia az embargó március 3-i feloldását az új epizód behatóbb megismerésével, az Amazon ugyanis már egy héttel a hivatalos rajt előtt elkezdte kiszállítani a GT 7 fizikai példányait.

Hirdetés

A Gran Turismónak szentelt Reddit-csoportban többen is eldicsekedtek a szerencsés tévedéssel, az alábbi tag például még épp csak megpihent a pénteken debütált Elden Ringben, amikor becsöngetett hozzá a futár a Polyphony Digital újdonságával. És nem ő az egyetlen, itt, itt és itt is találni hasonló posztokat.

A fizikai kiadásoknál cseppet sem ritka, hogy néhány nappal korábban megkapják őket az előrendelők, az 1 hetes "sietség" viszont kiugrónak mondható. A lemezek tökéletesen működnek, ezért itt-ott el is kezdtek szivárogni az első gameplayek és a különféle beszámolók, ezeket azonban az embargó miatt folyamatosan törlik, az említett Reddit-csoportban például tilos lényegi infókat posztolni a GT 7-ből.

A végére érdekességként megjegyeznénk, hogy nem a korai postázás az egyetlen baki a Gran Turismo háza tájáról. A Sony csütörtökön kiadott egy kedvcsinálót, amiben a játék realisztikus mivoltát igyekezett hangsúlyozni, 2:48-nál viszont azt láthatjuk benne, hogy a felhasználó épp egy Teslában készül motorolajat cserélni, miközben az elektromos autókban nincs is ilyen folyadék.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)