Hirdetés

Az egyjátékos kampány sem marad ki az EA új Star Wars játékából

|

Homály fedi még a pontos részleteket, de bizakodásra ad okot, hogy az EA nem csak a multira fókuszál a következő Star Wars projektben.

Hirdetés

Egyértelmű, hogy meglehetősen hányattatott sorsú szegény pára az Electronic Arts egyelőre cím nélkül tengődő nyitott világú Star Wars játéka. Arról a projektról van szó, mely az elkaszált Star Wars 1313-at próbálja kiváltani. Kezdetben a Visceral Games fejlesztette az akció-kalandot, de a kiadó októberben szélnek eresztette a fejlesztőbrigádot.

Hirdetés

Azóta nem sokat lehetett tudni a projektről, de az EA oldalára nemrég felkerült online senior játéktervező álláshirdetésből kiderül, hogy valamilyen formában teret kap benne az egyjátékos kampány is. A hirdetményben kitérnek rá, hogy az állást betöltő személynek össze kell hangolnia minden egybefüggő feature-t az egyjátékos narratívával. Egyelőre csak találgatni lehet, mit jelenthet pontosan az "egyjátékos narratíva" kifejezés, de valószínűleg nem lesz olyan kidolgozott a kampány, mint amilyet a Visceral Games játékában tapasztalhattunk volna. 

Nyakunkon az EA Play, így csak reménykedni tudunk, hogy a kiadó további információkat is megoszt a játékkal kapcsolatban, de egy trailert sem sajnálnánk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)