Hirdetés

E3 2016 - 4 percnyi Battlefield 1 multiplayer mesterlövésszel

|

A legújabb Battlefield 1 multiplayer gameplay videóból kiderül, milyen túlélési esélyekkel vág neki a harcnak egy mesterlövész.

Hirdetés

Nesze neked, állóháború! Tegnap, az E3 2016 előestéjén megtartott EA Play rendezvényen az Electronic Arts amellett, hogy újabb betekintést engedett a kampányba, végre megmutatta a Battlefield 1 többjátékos módját is. Egyúttal a tamáskodók is meggyőződhettek arról, hogy nem a lövészárok alján várjuk majd a karácsonyt Stille Nachtot dúdolgatva.

Ebből kaptunk most további 4 percet, amelyben egy scout igyekszik átevickélni a csatatéren úgy kapaszkodva Gewehr 98-asába, mintha az élete függne rajta. Ami azt illeti, azon is múlik. Kattintsatok a fenti képre, és csodáljátok.

Kissé furcsállom, hogy senki sem fordul meg, amikor emberünk egy hangos csatakiáltással vakmerő bajonett-rohamra indul, de simán elképzelhető, hogy a tüzérségi ütegek dübörgése és a szűnni nem akaró géppuskaropogás miatt nem is hallják közeledni. Mindazonáltal célszerű távolról kopogtatni az ellenfél sisakján, a szuronyos támadás veszélyes sport.

A Battlefield 1 megjelenés október 21-én várható PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)