Hirdetés

Dragon Ball FighterZ - ezekkel a karakterekkel harcolhatunk a bétában

|

A januárban megjelenő verekedős játékot hamarosan kipróbálhatjuk, ezért a Bandai Namco elárulta, kiket küldhetünk csatába.

Hirdetés

Az év egyik első fontos játéka lesz a Dragon Ball FighterZ. A gamescomon játszottunk vele pár kört, és két dolog kiderült: egyrészt Csirke sokkal ügyesebb benne, mint én, másrészt még így is élvezetes és látványos.

Hirdetés

Január 13-án reggel 9-től a korai hozzáféréssel rendelkezők, január 14-étől pedig bárki játszhat majd a bétával pár napig. A zárt béta alatt Goku, Vegeta, Frieza, Cell, Krillin, Piccolo és Android 18 lesz választható, a nyílt bétával viszont a felnőtt Gohan, Kid Buu, Nappa és Beerus is feloldásra kerül. Ez csak töredéke a teljes felhozatalnak, de ahhoz, hogy mindenki eldönthesse, neki való-e a játék vagy sem, bőven elég.

A teljes változat január 26-án jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)