Hirdetés

Dragon Ball FighterZ - sztori trailert és rengeteg képet kaptunk, többek közt az új szereplőről is

|

A kifejezetten a játékhoz készült karakter, Android 21 bemutatkozása mellett egy rakat kép érkezett Tien Shinhanról és Yamcháról.

Hirdetés

A Bandai Namco megosztott velünk egy tucat képet és egy új sztori teasert a legújabb Dragon Ball verekedős játékról. Merthogy egyébként a 2D-s bunyós őrületnek lesz sztorija is, ami a lenti jelenetek alapján drámaibb lesz, mint hittük volna.

Hirdetés

Egyelőre csak pár rövid jelenet jutott ki nekünk. A Dragon Ball FighterZ fejlesztői érezhetően nem akartak ellőni semmi konkrétat a trailerekben, de talán jobb is így. Ezt a trailert azok is megnézhetik teljes nyugodtsággal, akik görcsösen rettegnek a spoilerektől:

A videó mellé kapott képek három főszereplőt mutatnak be közelebbről. Elsőként a bejelentett új hősnőnkön, Android 21-en van a hangsúly:

A következő galéria Tien Shinhan mozdulatait mutatja be:

Végül Yamcha harci stílusából is kaptunk egy szeletet:

A Dragon Ball FighterZ megjelenése 2018 februárjában várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)