Hirdetés

Doom - másfél óra alatt is végigjátszható

|

Egy átlag játékos még 14 óra után is legfeljebb a történet végére ér el, a titkos helyeket több időbe telik megtalálni. Egy speedrunnernek másfél óra kellett, hogy eljusson a végéig.

Hirdetés

Hat napja játszható az új Doom. Ennyi idő alatt mindenki végigvihette, alaposan bejárhatta a pályákat, aki pedig tényleg nagyon ráér, megtalálhatta azokat az útvonalakat, melyeken keresztül gyorsabban el lehet jutni A pontból B-be, akár az ellenfelek kikerülésével. 

DraQu kitapasztalta a fegyverek működését is, rájött, hogy a Gauss fegyverrel messzebbre és magasabbra tud ugrani, kétszer kiment a pályáról kihasználva egy-egy exploitot,  és így sikerült a legalacsonyabb nehézségi szinten 1:29:58 alatt végeznie. Azt mondja, ennél még jobb is lehet, mert néhány harc túl lassan pörgött le, és az elejét elbénázta. Nightmare fokozaton egyébként 1:41:45 a rekordja. Reméljük élvezi is azért. Nézzétek meg a speedrunt fent, de nyilván számítsatok spoilerekre is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)