Hirdetés

Van, akinek már 40 perc sem kell a Doom Eternal végigjátszásához

|

Beindultak a speedrunnerek, rekordidő alatt nyomták végig az új Doomot.

Hirdetés

Alig egy hete írtunk arról, hogy már van, aki kevesebb mint 90 perc alatt végigjátszotta a Doom Eternalt, de természetesen a speedrunnerek azóta sem pihennek, és viszonylag gyorsan sikerült maguk mögött tudniuk egy újabb fontos mérföldkövet. 

Hirdetés

Distortion2 ugyanis kevesebb mint 40 perc alatt nyomta végig az új Doomot (töltőképernyők nélkül, ezt azért fontos hozzátenni). Egészen pontosan 39 percre és 50 másodpercre volt szüksége ehhez a nem mindennapi bravúrhoz. Az alábbi videóban meg is nézhetitek, hogy sikerült mindezt összehoznia. 

Mi ugyan nem vagyunk ennyire ügyesek, de nemrég összegyűjtöttük a Doom Eternal legfontosabb újdonságait. Ezt az anyagot ide kattintva éritek el. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)