Hirdetés

Diablo III - Starter csomag kérések és felajánlások itt!

|

Tegnap megjelent a Diablo III, sajnos nem mindenki tehette meg, hogy mindjárt meg is vegye. Szeretnénk segíteni azoknak akik Starter csomagot szeretnének.

Hirdetés

Tegnap már tájékoztattunk arról titeket, hogy akik megvásárolják a játékot, Starter Edition kódokkal örvendeztethetik meg barátaikat - a kommentelők jelezték, mi is csak igazolni tudjuk, a valóságban csak 2db meghívó kódot tartalmaz a normál kiadású  doboz, a gyűjtői kiszerelés, tartalmaz ötöt. Ezúttal nem térnénk ki külön arra, hogy milyen megkötések vonatkoznak az ingyenes játékosokra, most csak segítséget szeretnénk nyújtani ahhoz, hogy aki szeretne egy ilyen meghívót itt hozzájuthasson.

Tehát, felhívnánk minden kedves Diablo III vásárló figyelmét, hogy akinek maradt még felesleges Starter Pass kódja, vagy meghívása, amit nem tud kinek odaadni gondoljon a GSO közösségére. Mi is felajánljuk szabad meghívásainkat, azok számára akik kérik.

A kérés menete: ide írjanak kommentet Kérnék: kezdettel akik szeretnének kapni kódot, és írják mellé a Battle.net azonosítójukat, és email címüket (az email címet ajánlott valami[kukac]valami[pont]com formátumban megadni). Ha még nem rendelkezel Battle.net azonosítóval, itt regisztrálhatsz.

Akik felajánlanak kódot írják bele a kommentbe, hogy "Felajánlok: xdb" kulcsot. Mint azt írtuk, mi is kivesszük a részünket az osztogatásból, amint megkapjuk saját példányainkat a játékból.

A szerencsések akik Diablo III kódhoz jutottak azok a Battle.net hozzáférésünkön keresztül tölthetik le a játék kliensét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)