Hirdetés

Diablo 3 - Valami készül

|

Titokzatos képrészlettel és „Jön." aláírással feszíti a Diablo rajongók idegeit a Blizzard

Hirdetés

Valami jön. Ezt láthatjuk és olvashatjuk, ha ellátogatunk a Diablo III Twitter csatornájára, ahová a kedves Blizzardosok egy titokzatos képrészletet töltöttek fel, egy még titokzatosabb „Jön." szövegel.

A képen egyébként nem sok konkrétum látszik. Mintha valami kőbe vésett dombormű, vagy valami szimbólum lenne. Ennyiből persze nehéz pontos következtetést levonni, hogy akkor mi és mikorra „jön". A Diablo III megjelenése az eddigi hírek szerint legkorábban csak 2011-ben lehetséges, így azt még korai lenne népszerűsíteni. Akkor egy új kaszt talán? Vagy pontosított megjelenés? Vagy egy bajszos tehén? Vagy csak az április elseje közeleg? Nem lehet ezt ép ésszel kibírni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)