Hirdetés

Deus Ex: Mankind Divided - már ismert a mikrotranzakciós rendszer

|

Eddig a Square Enix nem sok infót adott ki a Mankind Divided mikrotranzakciós rendszeréről, de már tudjuk, egészen pontosan mennyi az annyi.

Hirdetés

Most már tényleg nem sokat kell várni a Deus Ex: Mankind Divided megjelenésére (aki nem bír magával, még a játékmenet első óráját is megnézheti), és végre a játékba kerülő mikrotranzakciókról is kiderült pár konkrétum.

A Season Pass-ről már ismert, hogy mennyi pluszt ad az alapjátékhoz, ezúttal viszont megtudhatjuk, milyen fizetős bónuszokkal segíthetjük magunkat a single player kampányban vagy a Breach módban.

A kampány során játékbeli kreditekkel tudunk vásárolni igazi pénzért, ezeket 1000, 5000, 10000 és 15000 nagyságú csomagokban vehetjük meg. Áruk 0,99 dollártól 10 dollárig terjed. A Praxis Kitek is több csomagban elérhetők, a legnagyobb tízes pakk 7 dollár lesz majd.

Ezeken kívül Breach módhoz tartozó chipseteket ugyancsak Booster Pack formában lehet vásárolni, itt az 500-as csomag egy cent híján 30 dolláros árat kóstál.

Mit gondoltok a Mankind Divided mikrotranzakciós rendszeréről, érdemes valós pénzt fizetni ezekért a csomagokért?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)