Hirdetés

Detroit: Become Human - három előzetes mutatja be a főszereplőket

|

Connor, Markus és Kara is saját trailert kapott, valamint pár érdekes információ is befutott a három központi karakterről.

Hirdetés

Az eddig sem volt titok, hogy három androidot irányíthatnak majd azok, akik végig szeretnék majd játszani a Detroit: Become Human fordulatosnak ígérkező történetét. Az alkotók most azonban voltak olyan kedvesek és közelebbről is bemutatták őket.

Hirdetés

PlayStation Blog részletes leírást adott a három főhősről, a leírtakban pedig bőven akad érdekes információ, amin elrágódhatunk a megjelenésig. Előre szólok, hogy a következő sorok minimális spoilereket is tartalmaznak, csak ennek tudatában olvassatok tovább.

A nemrég közzétett ismertető alapján Connor, vagyis kódnevén RK800 egy prototípus lesz. Arra tervezték, hogy a nyomozás során segítse az emberi detektíveket. Különleges szociális modul is került ebbe az egységbe, amely segítségével könnyen "ideális partnerré" válik és beilleszkedik bármilyen társaságba. Egyedi képessége továbbá, hogy a nyomokból rekonstruálni tudja a múlt eseményeit, valamint molekuláris szinten képes analizálni a nyomokat. A CyberLife akkor küldte el a detroiti rendőrségnek az RK800-as modellt, amikor először bejelentés érkezett egy abnormálisan viselkedő androidról. Connort egy Hank Anderson nevezetű hadnagy mellé osztották be. Valószínűleg nem ez a világ legjobb párosítása, mivel az alkoholista nyomozó gyűlöli az androidokat. 

Markus, azaz RK200 egy híres festő, Carl Manfred mellé lett beosztva. A mozgásképtelenné vált festőművész először lehet, hogy csak gépként tekintett az androidra, de hamar szoros kötelék szövődött közöttük. Ma már teljesen emberként kezeli Markust, akit megtanított festeni, valamint megismertette őt az irodalommal és a zenével is. Mindezzel folyamatosan fejlesztette az andoridot. Végül már túlzás nélkül állítható, hogy Manfred fiaként szerette Markust. Az RK200-as egység nagy utat jár majd be a játék során, elvégre egy idős művész gondozásától egészen az androidok forradalmának vezetéséig szövődik az ő meséje. Markuson múlik majd, hogy népét a szabadság vagy a teljes pusztulás felé vezeti el. 

Kara, az AX400-as android egy teljesen hétköznapi kisegítő modell, akit a háztartási munkák elvégzése mellett a gyerekek felvigyázására terveztek meg. Kara 300 nyelven beszél és több mint 9000 különböző ételt képes elkészíteni, így bármelyik családban kiváló hasznát vehetik. Az AX400-as modellt egy munkanélküli, korábban taxisként dolgozó férfi mellé rendelik ki. Ő Todd Williams, aki kislányával, Alice-szel él együtt. Elég durva körülmények között kell Karának ráébredni arra, hogy ő és a gyermek sincs biztonságban Todd mellett. Együtt elszökve keresik meg a szabadság felé vezető utat. Szökevényként azonban rá kell döbbenniük, hogy az ismert világ épp kezd darabjaira hullani. 

A három android sorsát május 25-től kezdhetjük majd el alakítani, ugyanis ekkor jelenik meg magyar felirattal a Detroit: Become Human, kizárólag PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)