Hirdetés

Destiny - két és fél millió dollár bónuszba kerülhet a Bungie-nak

|

A Destiny nem lett akkora átütő siker, mint ahogy azt az Activison és a Bungie remélte, és ez a fejlesztőnek sok pénzébe kerülhet.

Hirdetés

A Destiny jelenleg 76,29%-on áll GameRankings-en és 77-en a Metacritic-en, ami lényegesen kevesebb, mint amire egy ilyen hatalmas projekttől számítani lehetett.

Az Activision a hírek szerint félmilliárd dollárt pakolt bele a játékba, és az eladásokkal nincs is különösebb probléma, viszont az értékelések szerint a Bungie-nak nem sikerült ugyanazt meglépnie a Destinyvel, amit korábban a Halo-val. Ez persze nemcsak azért rossz hír a Bungie-nak, mert nem tudták felülmúlni az előző sikert, hanem azért is, mert lehetséges, hogy sokat buknak majd rajta.

Amikor az Activision pereskedett az Infinity Ward két volt vezetőjével, Vince Zampellával és Jason Westtel, akkor a bíróságon nyilvánosságra hozták azt a szerződést is, amit a cég a Bungie-val kötött. A Kotaku értesülései szerint ebben az állt, hogy ha a Destiny egy hónappal a megjelenése után nem áll 90 felett a GameRankings-en, akkor a Bungie elesik attól a két és fél millió dollár bónusztól, amit egyébként kaphattak volna.

Ez persze 2012-ben történt, nem tudjuk, hogy azóta változtattak-e a szerződésen, de ha nem, akkor nagyon valószínű, hogy a fejlesztők búcsút inthetnek ennek a pénznek, mert elég valószínűtlen, hogy ennyit ugrana a játék pontszáma három hét alatt.

Hamarosan érkezik a mi Destiny tesztünk is, de elöljáróban annyit talán elmondhatunk, hogy ugyan valóban nem tökéletes a játék, de messze nem rossz.

Ti mit gondoltok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)