Hirdetés

Deep Rock Galactic - a hétvégén ingyen nyomhatjuk a törpés coop akciót

|

Ha vannak ráérő haverjaid, akkor trombitáld össze őket, és induljatok a bányába. A hétvégén ingyen mehet a móka.

Hirdetés

A Deep Rock Galacitc egy coop sci-fi törpés lövölde (bármilyen viccesen is hangzik ez a stílusmeghatározás), amelyben bányászni és lövöldözni lehet négy fős csapatba tömörülve. A nagyon fura alapokra épülő játék meglepően jó móka, ahogy azt magatok is láthatjátok Kaci előzeteséből. Nem kell hinni a cikknek, most kipróbálhatjátok a játékot magatok is.

Hirdetés

Pont egy éve volt, hogy a Deep Rock Galactic korai hozzáférésű változata elstartolt, így egy ingyenes hétvégével ünnepelhetünk. A játékot most mindenki letöltheti és hétfőig nyomhatja szabadon. A fejlesztők hozzátették, hogy most lesz érdemes beszerezni a cuccot, mert márciusban 28 euróra fog felmenni az ára.

Az áremelkedés oka egyébként, az, hogy a jövőben komoly tartalmakkal bővítik a bányászéletet: jönnek új ellenfelek, fegyvermodok, elit ellenfél típusok és még sok minden más. A srácok komolyan gondolják a Deep Rock Galactic hosszútávú támogatását, mi pedig ennek kifejezetten örülünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)