Hirdetés

Nem kell a PlayStation 5-re várnunk a Death Stranding miatt

|

Ugyan a játék megjelenési dátumát továbbra sem árulja el Hideo Kojima, abban egészen biztos, hogy még a PlayStation 4 életciklusa alatt megjelenik önálló stúdiójának első játéka.

Hirdetés

Mivel a fejlesztés rendkívül korai állapotában mutatta be Hideo Kojima és a Sony a Death Strandinget, abban biztosak lehettünk, hogy csak évek múlva kaphatjuk kézhez a teljes játékot. Többen úgy gondolták, hogy a munka akár egy esetleges PlayStation 5 megjelenése utánig tarthat, de a dizájner nemrég cáfolta ezeket a tippeket.

Kojima Sydneyben, egy gamer rendezvényen válaszolt néhány kérdésre, ahol elárulta, hogy belsőleg kitűztek egy végső megjelenési dátumot a Death Strandingnek, így nem valószínű, hogy a végtelenségig húzódik majd a fejlesztés. Emellett arra is kitért, hogy mindenképp PlayStation 4-re és nem egy új generációt képviselő gépre jelenik majd meg a Guillermo Del Toro, Mads Mikkelsen és Norman Reedus főszereplésével készülő játék.

Ez persze várható volt azt tekintve, hogy a kifejezetten PS4-re készített Decima motort használja a Kojima Productions, miután tavaly a Sony stúdióinál rengeteg engine-t megnézett a cég feje. Emellett kitért arra is, hogy a trailerek amellett, hogy még mindig tartogatnak felfedezetlen nyomokat, jó alkalmat szolgáltattak, hogy felmérjék a játékosok reakcióját egy-egy alapötletüket illetően. Végül elárulta, hogy az elkövetkezendő évben a Decima meglétének köszönhetően javában folyhatnak a játék munkálatai.

Mit gondoltok, lehet alapja a 2018-as megjelenést ígérő pletykáknak, vagy csak később érkezik majd a Death Stranding?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)