Hirdetés

Death Stranding - más lesz, mint amit a játékosok megszoktak

|

Hideo Kojima szerint a következő játéka sok olyan dolgot fog tartalmazni, ami meglepetést okoz majd a rajongóknak.

Hirdetés

A Death Stranding egyszerű bejelentésből nagyon gyorsan a játékvilág egyik legfurcsább jelenségévé nőtte ki magát. A rejtélyekkel teli előzetesekből és a számtalan, rajongók által összeállított összeesküvés-elméletből hamar nyilvánvalóvá vált, hogy Hideo Kojima új alkotása valami egészen szokatlan dolog lesz.

A veterán dizájner ezt most egy interjúban is alátámasztotta, ugyanis többek között arról is beszélt, hogy mit tapasztalhatnak majd a játékosok, amikor elkezdenek játszani a Death Strandinggel:

"Azt szeretnénk, hogy ez egy olyan játék legyen, amit könnyen meg lehet tanulni, de aztán egy-két óra elteltével a játékosok észreveszik, hogy egy kicsit más. Nem hasonlít semmire, amivel korábban játszottak. Az emlékezetes zenekarok mind kockázatokat vállalnak. Állandóan változtatnak a zenéjükön, igazodva a világ változásaihoz és ugyan veszíthetnek rajongókat, de közben újakat is nyernek. Én is ezt a megközelítést szeretném követni."

Kojima arról is beszélt, hogy szerinte milyen trendek dominálnak majd a szórakoztatiparban az elkövetkező években. A dizájner úgy gondolja, hogy az embereknek egyre kevesebb ideje van arra, hogy válasszanak a szórakozási lehetőségek közül, így a jövőben egyre többen lesznek, akik kombinálni akarják majd az egyes médiumokat.

Egyébként ez nem alaptalan gondolat, hiszen már évek óta egyre többször találkozunk ezzel a transmedia jelenséggel, elég csak a tévésorozatot és játékot kombináló Quantum Breakre gondolni, vagy a néhány évvel ezelőtti Defiance-re, ami szintén a tévézést kötötte össze egy online szerepjátékkal.

Ti mit gondoltok? Miben mutat majd újat a Death Stranding?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)