Hirdetés

Death Stranding - valamiben hasonlít a Westworldre

|

Hideo Kojimát lenyűgözte az HBO új western/sci-fi elegyű sorozata, és elárulta, hogy bizonyos értelemben a széria hasonlít készülő játékára, a Death Strandingre.

Hirdetés

Nagyon várjuk már Hideo Kojima első önálló projektjét, a Norman Reedus főszereplésével készült Death Strandinget, de magunk sem tudjuk megmondani, hogy miért, hiszen a mester eddig csak rébuszokban beszélt a játékról. Az már biztos, hogy akciójáték lesz, mint a Metal Gear Solid és valamilyen módon összekapcsolja a játékosait, de még minden homályos. Kojima legújabb nyilatkozatával azonban egy picit ismét közelebb kerültünk a projekt lényegéhez. 

Kojima Twitteren közzétett egy posztot, amelyben elárulta, hogy megnézte az új HBO sorozat, a Westworld 2. epizódját és az a mondat, amit Anthony Hopkins karaktere, Robert Ford használ a Westworld leírására lényegében az ő játékdizájnjának az egzakt elmélete: 

Az idézet lényege az, hogy az emberek azért térnek vissza, mert felfedeztek valami olyasmit, amit soha azelőtt, amibe beleszeretnek, ahol mások lehetnek, ahol magába szippantja őket a világ és nehezen szakadnak el tőle. Kojima dicsérte ezt a fajta megközelítést, amelyhez hasonló a saját teóriája is: olyan világot teremteni, ahol a játékosok egy új oldalukat fedezhetik fel. Ha kíváncsiak vagytok a Westworldre, érdemes elolvasni a Puliwood cikkét az első részről. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)