Hirdetés

Death Stranding - látványos lesz a köd Kojima alkotásában

|

A fejlesztők tartottak egy kis bemutatót a játékot hajtó motorról, ami remek környezeti hatásokat fog produkálni.

Hirdetés

Eddig nagyjából annyit tudunk a Metal Gear széria atyjának következő játékáról, hogy eléggé szürreális lesz, és több ismert színész is részt vesz a projektben, most viszont megnézhetjük, mire lesz képes a Death Stranding alatt futó Decima Engine.

Hirdetés

A Los Angelesben megrendezett Siggraph 2017-en jelen volt a motort kifejlesztő Guerrilla Games és a Kojima Productions is, egy előadás során pedig bemutatták, hogy milyen köd effektet tud alkotni a Decima Engine.

A játék fejlesztői alakítottak egy kicsit a Guerrilla motorján, hogy az jobban megfeleljen az elvárásoknak, és még fotorealisztikusabb lehessen a környezet.

Élethű effektekből tehát nem lesz hiány, már csak azt kellene megtudnunk, hogy miről is fog szólni a Death Stranding.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)