Hirdetés

Deadbreed - új MOBA a Just Cause fejlesztőjétől

|

Egy volt Just Cause csapattag úgy döntött, hogy ő bizony megcsinálja álmai MOBA játékát. Annyira csinálja, hogy már trailer is van!

Hirdetés

Tulajdonképpen már Dunát lehetne rekeszteni az újabb és újabb MOBA játékokkal amelyek görcsösen próbálnak egymásra folyamatosan rákontrázni, de ettől függetlenül jó látni, hogy azért akad még valamennyi újító szándék egy ilyen rettenetesen telített műfajban.

A legújabb próbálkozás pedig nem más, mint a Deadbreed névre keresztelt csoda, ami Stefan Ljungquist csapatának stúdiójából fog érkezni, aki anno a Just Cause gárdájának sorait erősítette.

A játékban 3v3 csatának vívhatunk a haverok, vagy akár a gép ellen, a játékot pedig boss fight-ok fogják tarkítani. Na de mi az egészben az érdekes? Ljungquist elmondása szerint a testreszabhatóságot hiányolja a műfajban eddig született alkotásokból: "Egy olyan MOBA játékkal akartam játszani, ahol a karakterem küllemét és játékstílusát is a saját ízlésemhez igazíthattam, de nem találtam ilyet. Több barátomnak beszéltem erről és rá kellett döbbenjek, hogy nem csak én játszanék ilyesmit, így nekivágtunk. Ezzel arra is lehetőségünk nyílt, hogy egy sötétebb világú játékot készítsünk a hozzánk hasonló hardcore játékosoknak, és hozzáadjunk néhány extra RPG elemet is a recepthez."

A játék free-to-play lesz (erről is lehetne vitatkozni egy kört), és már most is szavazhattok rá a Steam Greenlight rendszerben, aki pedig még ennél is jobban rá akarja vetni magát, az jelentkezzen bátran bétázni!

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)