Hirdetés

Dead Cells - konzolokra is megjelenik 2017 egyik legjobb roguelike játéka

|

Miután a PC-s közönséget már a fejlesztési időszak alatt meghódította, itt az idő, hogy konzolokon is befusson a Motion Twin játéka.

Hirdetés

Tavaly májusban rajtolt a Steam Early Access programjában a Dead Cells névre keresztelt roguelike játék, amiből azóta több mint 600 000 példányt adtak el. A játékosok imádják a játékmenetet, a dizájnt és a zenét is, így várható volt, hogy a játék nem marad majd a PC-sek kiváltsága.

Hirdetés

A játékot fejlesztő francia Motion Twin a héten jelentette, hogy PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is portolják a játékot, és bár konkrét dátumot egyelőre nem kaptunk, annyit elmondtak, hogy szeretnék a konzolos és PC-s rajtot egyszerre megejteni. Ehhez néhány extra fejlesztőt is felvettek, és bár tisztában vannak a logisztikai kihívással, a játék producere, Steve Filby szerint jó úton haladnak.

A Dead Cellst 17 dollárért kínálták az Early Access indulásakor, ezt azóta 20 dollárra emelték. Filby szerint valószínű, hogy konzolon még ennél is egy kicsit többet kell kérniük a játékért az extra költségek miatt, de egyelőre semmi nincs kőbe vésve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)