Hirdetés

A Cyberpunk 2077 megjelenéstől benne lesz a GeForce Now kínálatában

|

Ha a Steam könyvtárunkat gyarapítja a játék, akkor nem a GeForce szolgáltatásának köszönhetően nem kell a gépigény miatt aggódjunk.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077 eltolása csak fokozza a kíváncsiságunkat, ami a CD Projekt Red következő játékát övezi. Akik esetleg PC-n szeretnék belevetni magukat Night City alvilágába, viszont félnek attól, hogy a játék gépigénye túl nagy falat lenne a masinájuknak, azoknak van egy jó hírünk, ugyanis a GeForce Now-nak köszönhetően már az első pillanattól kezdve streamelhetjük a játékot.

Hirdetés

Egy blogbejegyzésben adta a rajongók tudomására az NVIDIA, hogy a streaming platformjuknak hála a gyengébb konfigurációkkal rendelkező játékosok is elérhetik majd a Cyberpunk 2077-et. A lengyel fejlesztők a jelek szerint hisznek a technológiában, hiszen korábban a Google Stadiára is bejelentették a játék érkezését. 

"A GeForce Now Founders előfizetők bekapcsolt RTX-szel, teljes optimalizáltság mellett fedezhetik fel Night City utcáit, a játék azonnal elérhető lesz a Mac laptopokon is."

Mivel az NVIDIA streaming szolgáltatása jelenleg a legjobb a piacon, így ez egy remek hír azoknak, akik már próbálgatják, hogy mit bír a technológia. Az is igen valószínű, hogy a hardvergyártó és a fejlesztők együttműködésének köszönhetően meglehetősen szép látványt nyújt majd a Cyberpunk 2077.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)