Hirdetés

Cyberpunk 2077 - megtudtuk, miért nyúlt ilyen hosszúra a fejlesztési idő

|

Egy friss interjúból kiderült, hogy a CD Projekt Red többször is irányt váltott a játék kalapálása közben.

Hirdetés

Nem túlzás azt állítani, hogy a játékosok nagy része már alig várja a Cyberpunk 2077 megjelenését, hiszen valószínűleg nem okoz majd csalódást a lengyel CD Projekt Red legújabb címe. Viszont a srácok elég komolyan megszenvedtek, mire eljutottak a játék végleges koncepciójához.

Hirdetés

A stúdió társalapítója, Marcin Iwinski nemrég a Kotakunak adott egy interjút, amelyben elég érdekes dolgokat mesélt a fejlesztésről. Megtudtuk például azt, hogy a fejlesztők többször is kénytelen voltak irányt változtatni, mert előfordult, hogy az, ami elsőre jó ötletnek tűnt, később már mégse bizonyult olyan jó megoldásnak. Aztán ezt el kellett magyarázni a többieknek, ráadásul az sem könnyített a dolgon, hogy voltak olyan új munkatársak, akik nem igazán értették, hogyan működik ez az egész. A fejlesztő szerint nehéz dolog új IP-t megalkotni, mert azt csinálhatsz, amit csak akarsz, ugyanakkor folyamatosan meg is kérdőjelezed saját magadat.

Iwinski örül annak, hogy a CD Projekt Red saját maga adja ki játékait, mert emiatt van meg az a szabadság, aminek köszönhetően lehet ilyen változtatásokat eszközölni. Az is kiderült, hogy eredetileg párhuzamosan készült volna a Cyberpunk 2077 és a The Witcher III: Wild Hunt, de aztán a srácok kénytelen voltak szinte teljesen az utóbbira, illetve a DLC-kre fókuszálni a megfelelő minőség érdekében.

Ti várjátok már a Cyberpunk 2077 megjelenését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)