Hirdetés

Új Crash Bandicoot játék készül?

|

Ha igazak a pletykák, akkor tényleg kapunk egy teljesen új játékot.

Hirdetés

Egy a netet a napokban körbejáró pletyka szerint egy új Crash Bandicoot játékon dolgozik az Activision és a Vicarious Visions. Ez az infó attól a Sabitól érkezett, aki tavaly több E3-as bejelentést is kiszivárogtatott. Ezúttal egy belsős, activisionös kapcsolatára hivatkozik, de nem ő az egyetlen, aki tudhat valamit.

Hirdetés

A közelmúltban 4chanen is felbukkant egy pletyka, miszerint egy új Crash játék érkezik jövőre, de Sabi szerint nem arról a címről van szó. Egy teljesen új játékra számíthatunk, és nem egy remake-re.

Ennek egyébként lenne is értelme, tekintettel arra, hogy a remake-ek jól pörögtek és láthatóan van igény Crash visszatérésére. A rajongóknak a trilógia újrakeverése elég volt a nosztalgiázásból, és valami újat szívesebben fogadnának. Minden jel arra mutat, hogy valami pedig érkezni is fog; például a nemrég kiadott reklám, amelyben egy rövid pillanatra egy eddig nem látott maszk bukkan fel. A videóból lőtt screenshotot novemberben Nicholas Kole, a Spyro egyik rajzolója is megosztotta.

Várunk türelemmel, de készülhetünk arra, hogy a PS5 első játékai között egy új Crash is szerepelhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)