Hirdetés

Crackdown 3 - a PC-sek sem maradnak ki belőle

|

Valószínűleg senkit sem ért komoly meglepetésként, hogy a Crackdown harmadik része is megkapja a Play Anywhere támogatást.

Hirdetés

Abból a kevés jelenleg is készülő Xbox One-os címből, amelyeket jelenleg ismerünk, a Crackdown 3 esetében eddig nem volt teljesen tiszta, hogy PC-re is megjelenik-e a játék. Nos, ma minden kétséget eloszlattak a fejlesztők.

Egy Twitter bejegyzésben kürtölték világgá a hírt: Play Anywhere cím lesz a Crackdown 3 is, tehát Xbox One mellette Windows 10-en is játszhatnak vele a vásárlók, akiknek elég lesz egyszer megvenni a játékot és mindkét platformon szabadon robbantgathatják a toronyházakat. 

A Play Anywhere rendszer a játékos mentéseit és Achievementjeit is közösen kezeli. A Crackdown 3 kapcsán valószínűleg az E3-on derülnek majd ki a további részletek, egy megjelenési dátumnak például eléggé tudnánk már örülni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)