Hirdetés

Nagyon fontos funkcióval bővült a Counter-Strike: Global Offensive

|

Nem is értjük, hogy lehetett eddig enélkül a lehetőség nélkül játszani a CS: GO-t. A tyúkokat szeretitek, ugye?

Hirdetés

A Counter-Strike játékoknak van egy nagyon fontos eleme, ami néha idegesítő, néha vicces, de minden részben visszatér: ez pedig a tyúk, ami zavartalanul bemászik az AWP távcsövébe, mit sem törődve azzal, hogy körülötte terroristák és terrorelhárítók próbálják egymást likvidálni.

Szét lehet őket lőni, és akkor nem zavarnak sok vizet, de ez milyen barbár, kegyetlen, emberhez nem méltó megoldás már. Szerencsére a Valve lehetővé tette, hogy másképp tudjuk felülkerekedni ezen a problémán: ha odamegyünk bármelyik baromfihoz, és megnyomjuk a használat gombját (PC-n alapértelmezetten az "E" az), az állat követni fog minket, akárhova menjünk. Ez veszélyes is lehet, de megtörténhet, hogy az életét áldozza értünk. Milyen gyönyörű nap ez!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)