Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - két új térkép és coop küldetések ötlete is felmerült

|

Egy nagy volumenű frissítés nyomaira bukkantak az adatbányászok, mely az első coop missziókat is elhozhatja a játékba.

Hirdetés

A Fortnite, az Overwatch és a Rainbow Six: Siege tarolása ellenére a Counter-Strike: Global Offensive még mindig az egyik legnépszerűbb kompetitív lövölde a piacon, így nem csoda, hogy folyamatosan törődnek vele az alkotók. Kérdés persze, hogy egészen új irányok bevezetéséhez mit szólna a játékosközösség, de a Valve bizonyos jelek szerint készül valamire. Ezt persze még ne kezeljétek tényként, de már maga az ötlet is meglehetősen érdekes.

Hirdetés

Több YouTube videós és adatbányász is váltig állítja, hogy az áprilisban érkezett UI frissítés rejteget olyan, jelenleg nem használt ikonokat és utalásokat, melyek "coop", "cooperative" és "coopmission" szavakra mutatnak. Ugyan ez kevés bizonyíték arra, hogy a közeljövőben érkezik valami társas mókázás, de azt feltételezhetjük, hogy koncepció szinten legalábbis elképzelhető valami társas formátum a játékban.

Az új pályákra utaló jelek kissé szilárdabbnak tűnnek. Az adatbányászok szerint a talált utalások egy olyan külsős tervező nevére mutatnak, aki már korábban több pályán is dolgozott, és mindegyik elérhető a játékban. A mostani páros nevei Import és Grind. Mindkettő bombahatástalanítós módban működik, előbbi egy japán kikötőben játszódik, utóbbi pedig egy afrikai uránbánya területére küld bennünket.

Egyelőre nem tudjuk, hogy mikor (ha egyáltalán) érkeznek a kibányászott tartalmak. Nektek mi a véleményetek, érdekes lenne a CS:GO-ban valami új játékformátum? Nyitottak lennétek rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)