Hirdetés

Code Vein - új traileren csodálhatjuk meg az akciót és a karaktereket

|

A Golden Joystick Awards 2017 alkalmából megkaptuk a vámpíros Dark Souls címmel illetett Code Vein legújabb kedvcsinálóját is.

Hirdetés

Lezajlott az idei Golden Joystick Awards 2017 díjátadó, amelynek keretében különböző kategóriában kiválasztották az év legjobb játékait (születtek meglepő helyezések is, érdemes átböngészni a listát a linken keresztül). De nem csak emiatt írunk az eseményről. 

Hirdetés

A Bandai Namco ugyanis kihasználta az alkalmat és bemutatta a poszt-apokaliptikus vámpíros akciójátékának legújabb trailerét. A Code Vein alábbi videójában megoszlanak a filmes átvezetők és a gameplay jelenetek, bemutatva, hogy milyennek ígérkezik a Dark Souls nehézségűnek tűnő harcrendszer, valamint felbukkan néhány érdekes karakter is. 

A Code Vein megjelenése 2018-ban várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)