Hirdetés

Cities: Skylines - 250 óra alatt épült meg San Francisco tökéletes mása

|

Egy rajongó nem aprózta el a dolgot, és megépítette San Francisco pontos mását a játékban, amihez a végsőkig kellett feszítenie a Cities: Skylines határait.

Hirdetés

A Cities: Skylines egyik pillanatról a másikra lett azok kedvence, akik imádnak a saját városukkal bíbelődni. A játék modtámogatásának köszönhetően gyakorlatilag bármit megtehetünk a virtuális világban, akár valós városokat is felépíthetünk.

Erre adta a fejét a radiativeDoctor nevű játékos is, aki rögtön nagy fába vágta a fejszéjét, és San Francisco megépítésébe kezdett. Ehhez persze a játékban nincs meg minden eszköz, úgyhogy szüksége volt néhány modra. Egészen pontosan 60-ra, valamint 1000 különböző modellre, hogy élethően építhesse meg az egyes épületeket.

San Francisco 1:1 recreation

Az egész város megépítése durván 250 órát vett igénybe, ami főleg a belvárosnak köszönhető, ahol minden épületet egyesével kellett lerakni. Nem kis teljesítmény, le a kalappal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)