Hirdetés

Cities: Skylines - ingyenes DLC-vel ünnepelhetünk

|

Kiválóan fogyott a Cities: Skylines, az újabb mérföldkő elérését pedig ajándék tartalommal ünneplik meg a fejlesztők.

Hirdetés

Az utóbbi évek megállíthatatlan FPS és MOBA áradatában a menedzser játékok közel sem voltak annyira népszerűek, mint fénykorukban, de a Cities: Skylines még azoknak az érdeklődését is felkeltette, akiket korábban sosem érdekelt a műfaj. A siker természetesen nem maradt el, a fejlesztők most pedig egy kis ingyenes tartalommal akarják meghálálni a rajongók hűségét és odaadását.

Nemrég közzétett adatok alapján kiderült, hogy a Cities: Skylinesból eddig több mint 3,5 millió példány kelt el összesen. Ennek örömére jelenik meg hamarosan a Pearls of the East nevű DLC, amelyben három új épületeket találunk majd (egy állatkertet, egy kínai templomot és a sanghaji Pearl tornyot), melyeket a kínai építészet inspirált.

Pontos dátumot nem tudni, de a Paradox Interactive szerint a DLC hamarosan elérhető lesz, ráadásul ebben a hónapban egy másik kiegészítő is megjelenik a játékhoz, szóval egy ideig most biztosan nem fogunk unatkozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)