Hirdetés

Call of Duty: WWII - végre kiderült, lesz-e Switch-változat

|

Az Activision nem cáfolta a Call of Duty: WWII Nintendo Switch-es portjával kapcsolatos pletykákat, ezért azt hihettük, a játék még egy platformra jön az eddig bejelentettek mellett.

Hirdetés

Nem a Call of Duty: Black Ops II Wii U-s sikereit kell alapul vennie az Activisionnek, amikor azt mérlegeli, újra megjelenjen-e a Call of Duty sorozat valamely része a Nintendo egy platformján. Új generáció van, a Switch őrületesen fogy, és lehet, hogy volnának érdeklődők, akik szívesen játszanák menet közben például a Call of Duty: WWII-t. 

Hirdetés

Nos, egyelőre úgy tűnik, senki nem fogja. Egy Reddit AMA során a Sledgehammer társalapítója, Michael Condrey válaszolgatott a rajongói kérdésekre, egy ThePCGamingNoob nevű érdeklődő (milyen érdekes, hogy pont ő) pedig egyértelmű választ akart a switches kiadással kapcsolatban. Meg is kapta, ez a beszélgetés zajlott le:

ThePCGamingNoob: "Igen vagy nem? Jön a Call of Duty WWII Nintendo Switch-re?"

Condrey: "Nem."

Erről akkor ennyit, a játékot továbbra is várjuk PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)