Hirdetés

Nézzétek velünk együtt a Call of Duty: WWII bejelentését

|

Egy livestream során tárják a fejlesztők a világ elé az új Call of Duty-játékot, ami hosszú idő után ismét a második világháború hadszínterein kap helyet.

Hirdetés

Igazán nehéz dolgok lesz a készítőknek a ma este hazai idő szerint 19 órakor rajtoló élő bemutató során, hiszen az elmúlt napokban lényegében minden fontos információ kiszivárgott a Call of Duty: WWII kapcsán.

Mi azért mindezek ellenére izgatottan várjuk a kezdés, ameddig már valóban nem sok van hátra. Ha velünk együtt szeretnétek ti is nézni a Call of Duty: WWII nagy premierjét, akkor csak erre a Twitch adásra kell vetnetek figyelmes tekinteteteket. 

Természetesen amint véget ért a bejelentés, összeszedjük az összes fontos információt és külön cikkben is olvashatjátok majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)