Hirdetés

Call of Duty: WWII - nem csak nácik és amerikaiak lesznek

|

Több is van a második világháború történetében annál, mint amennyit az amerikai oldalból megtudhatunk. A fejlesztők a teljes képet akarják bemutatni.

Hirdetés

A Call of Duty: WWII a széria egyik legjobban várt része a Modern Warfare 2 óta, és már az első trailerre érkezett visszajelzésekből is látszik, hogy több esélye van a sikerre, mint az Infinite Warfare-nek valaha volt.

Michael Condrey producer mesélt egy kicsit a játék narratív részéről. A sztori elég komolynak ígérkezik, és nagyon erős karakterekkel operál majd. A frontvonal mindkét oldlaáról megismerünk majd emlékezetes alakokat, és láthatjuk, hogy a tengelyhatalmak oldalán nem csak nácik, a szövetségeseknél pedig nem csak amerikaiak voltak.

"Van egy német család és a két lánytestvér, ott van Crowley a brit tiszt, Cormack pedig egy afroamerikai tiszt egy másik ezredből. Szóval a játék mindhárom módjában (leginkább a multiban és a kampányban) szerettük volna éreztetni, hogy egy globális célról van szó. A szövetségesek egysége egy nemzetközi erő volt, a német haderő pedig több volt a náciknál. Fontos volt számunkra annak az éreztetése, hogy ez nem csak egy amerikai háború, ez nem egy amerikai osztag története. Egy globális csapattal dolgozunk és látni fogtok néhány nagyon erős karaktert a háború mindkét oldaláról. Komoly teljesítményt láthatunk majd a nőktől, a férfiaktól és családoktól, akik mindent feláldoztak."

Térkép dizájn tekintetében azt ígérte, hogy "valami nagyon eltérő lesz az Advanced Warfare-ben látottaktól".

A Call of Duty: WWII megjelenés 2017. november 3-án várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)