Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - a nyílt bétára hangol az új előzetes

|

Nem kell már sokat várnunk, hogy a 2v2 alfa után újból belekóstolhassunk a sorozat idei részébe.

Hirdetés

Vagyunk néhányan a szerkesztőségben, akiket még lázba tud hozni a Call of Duty, és minden évben örömmel térünk vissza játszani néhány órára. Az idei részt kiugróan nagy izgalommal várjuk (tényleg, talán jobban is, mint kellene), mert az Infinity Ward eddigi ígéretei simogatják a lelkünket. Korábban videóba is gyűjtöttük, hogy miért különösen érdekes a Modern Warfare, és miért lehet más, mint az eddigi évek laposabb játékai.

Hirdetés

A PS4-es előrendelők már 12-13-án játszhatnak, akik pedig nem rendelik elő, de a Sony platformját választották, szeptember 14-16 között szállhatnak be az ütközetekbe. Ezt a crossplay béta követi, mely minden platformon fut majd, és szeptember 19-20. között minden PS4-es játékos, valamint minden PC-s és Xbox One-os előrendelő részt vehet benne. A kapuk szeptember 21-23. között nyílnak meg teljesen.

A béta keretében a 2v2-es Gunfight mód mellett a 6v6 csapatos mód is kipróbálható lesz, illetve valószínű, hogy megnézik, mennyire bírják a terhelést a többfős variációk, melyek csatái olyan nagy pályákon zajlanak, hogy járműveket is használhatunk majd.

Próbáltátok az alfát? Rámentek majd erre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)