Hirdetés

Call of Duty: Infinity Warfare - tényleg te irányítod az űrhajót

|

A Call of Duty: Infinite Warfare-ben a saját űrhajónkkal száguldozhatunk a csatamazőn, és a jelek szerint nem csak az előre kijelölt pályán.

Hirdetés

Bár a Call of Duty: Infinite Warfare témája nem sok rajongó tetszését nyerte el, az Infinity Ward elég érdekes irányba viszi a franchise-t, amiből akár egy remek lövölde is kerekedhet.

A CoD kampányok általában nem voltak agyonbonyolítva: itt van ez a folyosó, menj rajta végig és lődd le aki szembejön. Autós rész? Remek, akkor a kocsi most végigmegy ezen a sínen, de pedig lövöldözheted az üldözőket. A jelek szerint ennek most vége, az Infinite Warfare-ben ugyanis a kezünkben lesz az irányítás.

Az E3-on bemutatkozó trailerben egy elég hangulatos űrcsatának lehettünk szemtanúi, és ha figyelembe vesszük, hogy ilyenkor ráadásul magát az űrhajót is mi irányítjuk, akkor még izgatottabbak lehetünk, ilyesmivel ugyanis nem mostanában találkoztunk egy Call of Duty-ban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)