Hirdetés

Call of Duty: Ghosts - íme a szellemek

|

Kiszivárgott pár kép a Call of Duty Ghosts szereplőgárdájáról. Egyelőre nem tudjuk, hogy min mentek keresztül a srácok, de azt biztos, hogy egyikük sem vidám.

Hirdetés

Az Activision meglehetősen szűkmarkúan mérte az infókat a Call of Duty: Ghosts kapcsán, így hát a türelmetlen tömegre vár a feladat, hogy minél több infót előbányásszon a hálóról.

Ezúttal egy LiamFTWinter nevű Twitter felhasználó tette közzé az alábbi képeket, melyeket elmondása szerint előrendelői poszterekről lopott. Ezeken a képeken olyan szereplőket láthatunk, akiket vagy irányíthatunk majd a történet során, vagy valamilyen fontos szerepet töltenek be a cselekmény alakulásában.

 

Ha a fenti 5 alakhoz hozzácsapjuk még a hivatalos képen szereplő figurát, akkor már összesen hatra nő a potenciálisan irányítható karakterek száma, ami még egy Call of Duty történetéhez képest is tekintélyes mennyiség lenne. Vagy csak megy a nagy felhajtás a semmire?

A Call of Duty: Ghosts-szal kapcsolatos infóáradat május 21-én indul meg, a Microsoft Xbox bejelentését követően.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)