Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - számos újdonságot hoz az Operation Grand Heist

|

PlayStation 4-en ma indul a Black Ops 4 új szezonja, mely frissíti a Blackout pályáját, új módot kínál, és visszahozza Outridert.

Hirdetés

Ma véget ér az Absolute Zero szezon, és kezdetét veszi a következő, mely az Operation Grand Heist nevet kapta. Kicsit ködös, hogy miért.

Hirdetés

Ahogy azt sejtettük, megérkezik Outrider, aki hozza a robbanó nyilakat lövő íját, a Sparrow-t, mely ezúttal pontosabb és erősebb is lesz. Különleges kütyüje a Hawk, egy irányítható drón, amit bárhol elhelyezhetünk, és folyamatosan infókat küld az ellenfelek helyzetéről. 

A multi emellett a One in the Chamber móddal bővül, melyben minden játékos három életet kap, illetve egy pisztolyt egy lövedékkel. Újabb töltényt tökéletes lövés vagy ütés után lehet szerezni, ezekért 100 pont is jár. A szezon alatt több hasonló mód érkezik még, illetve a pályák olyan variációkat kapnak, amiken villámlik vagy esik. A fegyverek közé a Switchblade X9 SMG, a Rampage automata sörétes, és a közelharcban használható Cha-Ching! pénzeszsák csatlakozik.

A Blackout a westernes Ghost Town területtel bővül, mely részben a Black Ops II Standoffjának átalakított változatából, az Outlawból, részben pedig a zombis Buriedből áll. A teljes térképen elszórva találhatunk új épületeket, lootokat, átalakított zónákat. Pénteken jön egy új, újjáéledésre is lehetőséget adó mód, a Hot Pursuit, melyben három új jármű is bemutatkozik (SUV, Muscle Car, PBR), amik kütyükkel vannak felszerelve. A Muscle Car például a Supply Stashek és Supply Dropok megtalálásában segít, az APB-ben pedig Sensor Dartokkal pingelhetjük a környezetet. Bekerül továbbá a Prestige rendszer is, amit az Echelon 80-at elérők használhatnak, és 10-szer lehet prestige-elni a különböző jutalmakért. Lesz még hardcore mód, egy egyelőre titkos esemény, illetve új fegyverek, köztük a KAP 45 automata pisztoly, a Switchblade X9, a Rampage és Outrider íja.

Végül a Zombies is frissül, a Classified érkezik, amit önállóan is meg lehet venni, és a Pentagonban irthatjuk a zombikat a küldetés során. Új perkre, jobb jutalmakra, módokra is számíthatunk.

A Black Market szintén bővül, a Black Ops Pass vásárlói pedig két új, exkluzív pályát kapnak.

A szezon várhatóan jövő kedden indul PC-n és Xbox One-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)