Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - ezért nem lesz kampány

|

Az idei Call of Duty szakít a klasszikus egyjátékos élménnyel, de nem teljesen ok nélkül. A fejlesztők meséltek a döntés hátteréről.

Hirdetés

Ugyan lesznek egyjátékos kihívások, és MI elleni játék, de a szokásos, filmszerű akcióorgia elmarad, legalábbis ami a Call of Duty: Black Ops 4-et illeti. Dan Bunting nyilatkozata szerint ez már a tervezési fázis legelején eldőlt.

Hirdetés

A stúdió feje elmesélte, hogy a céljuk mindig is egy olyan élmény felépítése volt, ami a haverokkal történő közös játékra koncentrál.

"Ha ránézel az egész Black Ops sorozatra, akkor tisztán látszik, hogy a játékosok inkább egy közösségi élményként tekintenek rá."

Mi mondjuk az első két rész kapcsán nem erre emlékszünk, de oké. A Treyarch erre játszik rá a Black Ops 4-gyel, amit az elejétől kezdve a társas mókázásra, és a bővíthetőségre koncentrálva húztak fel. Változtak az idők, és manapság már sokan úgy ugranak bele a lövöldébe, hogy a single-player gombot meg sem közelítik.

"Amikor én kezdtem el multizni a CoD játékokkal, akkor talán a felhasználók 10 százaléka játszotta a kompetitív multi részét. Ha elpörgetünk 2015-2016-ig, akkor ez a szám 90-re ugrik. Ha ezt az adatot nézed, akkor láthatod, hogy nem volt olyan nehéz döntés dobni a kampányt."

Bunting hozzátette, hogy a Black Ops 4-et folyamatosan fejleszteni fogják, és hosszú távra terveznek vele. A megjelenés után rengeteg tartalommal fogják bővíteni, hogy így szolgálják a közösséget. Kérdés adott: ez az ígéret elég nektek ahhoz, hogy komolyabban tudjátok venni az idei CoD mókát, vagy inkább megy a temetőbe az egész?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)