Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - egész hónapban ingyen játszható a Blackout

|

Mától április 30-áig mindenki teljesen ingyen pörgetheti a Black Ops 4 battle royale módját.

Hirdetés

Az, hogy egy játék egy hétvége, vagy néha egy hét erejéig ingyenessé váljon, nem ritka, viszont az Activision ennél merészebbet lépett.

Hirdetés

Amellett, hogy a PlayStation 4-es változat kibővül a teljesen új, kisebb Alcatraz pályával (a többi platformon várhatóan egy hét múlva válik elérhetővé), április 2. és április 30. között minden PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os játékos annyit játszik a Blackouttal, amennyit akar. Konzolokon nyilván szükséges hozzá PlayStation Plus vagy Xbox Live Gold, de ezen felül semennyit nem kell fizetni. Nem tudni, pontosan mikortól lehet majd élni a lehetőséggel, de figyeljétek a Battle.netet és a Store-okat, keressétek a klienst.

Melyik játék szerintetek a battle royale csúcsa?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)