Hirdetés

Brad Pitt lesz Sherlock Holmes ellenfele?

|

Még be sem mutatták a mozik Guy Ritchie új filmjét, ám egyes források szerint körvonalazódni látszik a folytatás terve.

Hirdetés

December 25-én tűzik műsorra az amerikai filmszínházak a neves angol rendező következő művét.



Az Arthur Conan Doyle regényeiből, valamint az azonos című képregényekből egyaránt merítő Sherlock Holmes afféle eredettörténetként az elválaszthatatlan páros, a mesteri detektív, valamint a veterán katonaorvos (Dr. Watson) egymásra találását, zűrös, ám kitartó barátságuk kezdetét meséli el. A korábban nyilvánosságra hozott információk, valamint a bemutatott előzetesek alapján újhullámos Holmesra számíthatunk, sok akcióval, humorral és Robert Downey Jr. ismételten remeknek ígérkező játékával fűszerezve.
A Hollywood Reporter Risky Business blogja szerint már konkrét tervek vannak a folytatásra nézve, pedig még nem tudni, hogy a közönség milyen fogadtatásban részesíti a filmet.



Amennyiben tehát sikeres lenne a film, a második részben Holmes ősellenségével, a zseniális Moriarty professzorral lenne kénytelen farkasszemet nézni, akit nem más, mint Brad Pitt személyesítene meg. Az írás nem titkolja, hogy egyelőre csak tárgyalások folynak, még senki nem írt alá semmit. Ha minden igaz, a Justice League: Mortal (DC Comics hősök Batman és Superman nélkül) szkriptjét jegyző szerző- és testvérpáros Kieran és Michele Mulroney kapta a feladatot, hogy jól összerakott forgatókönyvvel rukkoljon elő. Az első kalandot túlélő szereplők közül mindenki visszatér, ahogy a rendezői székben sem váltja senki Guy Ritchie-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)