Hirdetés

Bosszút forralhat Phil Spencer, miután a Fallout 76-ban atomot dobtak a házára

|

Minden jel arra utal, hogy hamarosan érkezhet az ellentámadás.

Hirdetés

Elég viccesen vette ki magát, amikor nemrégiben valaki atomot dobott a Fallout 76-ban az Xbox-fejes, Phil Spencer házára, lényegében közvetlenül azután, hogy a vállalat bejelentette, a Bethesda három stúdiója is lehúzza a rolót. Bár a vicceskedő játékos megerősítette, hogy nem bosszúból cselekedett, csupán a kampány végeztével az Xbox-fejes legyőzését tűzte ki céljául, most jobb lesz, ha felkészül, ugyanis könnyen lehet, hogy Spencer bosszút forral.

Egy szemfüles Twitter/X felhasználó kiszúrta, hogy a P3 névre keresztelt játékos (ez ugyebár Phil Spencer) elvégezte az Officer on Deck név alatt futó küldetést, ami az egyik előfeltétele a nukleáris fegyverek használatának.

Hirdetés

Természetesen benne van a pakliban, hogy véletlen egybeesés az egész, de azért jobb lesz, ha a játékosok szemmel tartják Spencert a napokban, ki tudja mire készül.

Az atomboba ledobásának hatására egyébként az adott területen tartózkodó összes játékos, illetve C.A.M.P-eken belül és a munkapadok segítségével épített minden elem megsemmisül, majd egy fertőzött zóna alakul ki.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)