Hirdetés

Borzongató apróságra hívta fel a Ubisoft az Assassin's Creed Mirage játékosainak figyelmét

|

A kis fekete szellemek a töltőképernyőn titeket kísértenek.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Mirage nem lett ugyan átütő erejű megjelenés, de egy kellemes kis emlékeztető volt a széria korábbi sikerformulájára. A nyers akció helyett a lopakodásra koncentráló epizód semmiképp sem volt tele felesleges, 40+ órányi kalanddal töltötték fel, és azzal foglalkozott, amit anno igazán szerettünk a sorozatban.

A mai napig rengeteg csatlakoznak az orgyilkosok szövetségéhez a Mirage-on keresztül, pláne mivel a játék jelenleg ingyenesen kipróbálható.

Hirdetés

Miközben pedig a Mirage-ban gyilkolásztok, érdemes lesz figyelemmel követnetek a töltőképernyőt is. A Ubisoft elárulta ugyanis, hogy a képernyőn egyre csak gyarapodó fekete szellemek nem véletlenül kerülnek oda. Ők ugyanis az általunk a sztori során megölt célpontjaink. Basim igyekszik tisztességes aszaszin lenni, de ez nem jelenti azt, hogy az áldozatai nem akarják őt bosszúszomjas figyelemmel követni.

Az Assassin's Creed Mirage már elérhető PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re. Az ingyenes időszak részleteiről itt olvashattok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)