Hirdetés

Borderlands 3 gépigény - ehhez sem kell majd erőgép

|

A sorozat eddigi részei is elfutottak gyengébb gépeken, szerencsére az új rész miatt sem kell majd erősebbre cseréljük a PC-nket.

Hirdetés

A Borderlands játékok egyik nagy előnye az, hogy a cell-shaded grafikának köszönhetően úgy tud szépen kinézni, hogy mellette a gépünket sem dolgoztatja meg különösebben, ezért pedig minden gyengébb PC-vel rendelkező játékos hálás volt. Úgy tűnik, hogy a Gearbox az új résszel sem a videokártyánk leolvasztására törekszik.

Hirdetés

Mindamellett, hogy egy bőven közepes konfigurációval és 75 GB szabad hellyel már vidáman elmuzsikál a játék, a grafikai beállítások nagyon részletes személyre szabhatóságot tesznek lehetővé, hogy tényleg mindenki a legoptimálisabb körülmények között vethesse bele magát a lootolás örömeibe.

Borderlands 3 gépigény

Borderlands 3 minimum gépigény

Op. rendszer: Windows 7
Processzor:  AMD FX-8350 / Intel i5-3570
Videokártya: AMD Radeon™ HD 7970 / NVIDIA GeForce GTX 680 2GB
Memória: 6GB RAM

Borderlands 3 ajánlott gépigény

Op. rendszer: Windows 7
Processzor: AMD Ryzen 5 2600 / Intel i7-4770
Videokártya: AMD Radeon™ RX 590 / NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB
Memória: 16GB RAM

A Borderlands 3 szeptember 13-án jelenik meg. Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)