Hirdetés

Böngészős harc szívvel-lélekkel

|

Szívünk és lelkünk egészsége mindennél fontosabb. És ha kell, akár harcba is szállunk értük.

Hirdetés

Testi lelki egészségünk megőrzése igen fontos, és ha akarnám teleszórhatnám még hasonló közhelyekkel mai Játéközön.hu ajánlónkat, de inkább megkímélem magunkat ettől és egyből a tárgyra térek. Jobb lesz így mindenkinek. Szóval frissen fitten itt van nekünk a The Tower, egy újonnan feltöltött flash játék, amiben tornyokat és barikádokat emelve kell megvédenünk egyetlen, kalitkába zárt szívünket a hullámokban érkező ellenséggel szemben. Ha épp nem támadnak bennünket, akkor tudunk építkezni, aminek a menete a következő: pénzmagunk függvényében (a legyilkolt ellenségek után kapjuk) különféle dobozokat, sziklafalat, trükkös úttorlaszokat és hasonló dolgokat vásárolhatunk, melyeket a középső, szürkén jelölt területre tudunk elhelyezni. Ha úgy gondoljuk, építményünk megfelel az elvárásoknak, akkor kezdődhet az ostrom. Ekkor építkezős kezelőfelületet felületet a harci váltja fel, ahol szinté vásárolgatva ezt-azt saját kezűleg tehetünk rendet a rakoncátlankodó lovagok, parasztok és ostromgépek között. A The Tower bárkit képes hosszú időre a monitor elé szegezni.

 

thezower.jpg

 

 

Vagy ajánlom még a kinézetre egyszerű, ám annál gondolkodtatóbb  GudeBalls-t. A fenti síkon időnként meginduló színes golyókkal az a feladatunk, hogy azonos színűekkel töltsük meg mindegyik forgótárat, ami csak így tud elsülni (de jó neki...). Szóval ha a mozgásban lévő golyó üres helyet ér a tárban, akkor azt elfoglalja. De ha a hely már foglalt, ez esetben visszapattan, vagy továbbsiklik felette. Természetesen a színek váltogatva érkeznek, így jó logisztikai szaki módjára ezeket tovább kell irányítani ahhoz a tárhoz, ahol épp erre a színre van szükség. Bonyolult? Alapjában véve nem, de az agyafúrt nehezítések és csapdák, valamint az egyre bonyolódó pályaszerkezet a végére azzá teszi. Igaz, ennek pont így kell lennie. Jó szórakozást!

 

gudeball.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)