Hirdetés

Blizzard - A mikrotranzakció fontos

|

A minap megnyílt kisállat-kereskedés csak az első az extra szolgáltatások között.

Hirdetés

A Blizzardot lehet utálni, lehet imádni, de azt mindenképpen el kell ismernünk, hogy pompás üzleti érzékkel rendelkezik. A legjobban tejelő MMO a világon az övék, és ők mindent megtesznek, hogy a havidíj mellett még egy kis extra profitra tegyenek szert.

Az első extra szolgáltatás a kisállat-kereskedés volt, és valljuk be: az ötlet parádés. A legtöbben ugyan nem fogják igénybe venni a szolgáltatást, de aki mégis, az már termeli is az extra profitot. A Blizzard nyilatkozatban közölte, hogy a jövőben egyre több ilyen mikrotranzakciós csacskasággal kényezteti a WoW előfizetőket, ám egyben meg is nyugtatta a játékosokat. Ezek a cuccok szigorúan a marhaság kategóriában indulnak majd mind, tehát arra ne is számítsunk, hogy - mint más ingyenes MMO-k esetében - extra felszerelést vásárolhatunk valódi pénzért. Egyelőre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)