Hirdetés

Bemutatkozott az Apex Legends következő hőse, már a sztori trailere is befutott

|

A Respawn tegnap este fellőtte az Apex Legends következő szezonjának aloldalát, aminek köszönhetően megtudtuk a várható újdonságok listáját.

Hirdetés

Az Apex Legends következő szezonja a Hunted alcímet kapta, de a csinos új megnevezésen túl új tartalmakat is hoz majd magával. Az első és talán legfontosabb tartalomdarab az új karakter, Vantage lesz, akinek láthatóan a távcsöves puska lesz a kedvenc fegyvere.

Vantage képességeiről ugyan még nem sokat tudni, de a történetéről annál inkább. Az új szezon aloldalával együtt ugyanis megérkezett a Stories from the Outlands videója is.

Hirdetés

Akit érdekel az új karakter múltja, és személyisége, az kattintson a lejátszás gombra és dőljön hátra: az 5 perces kisfilm gyönyörű és izgalmas.

Vantage érkezése mellett egyébként kiderült, hogy a következő szezonban visszatérünk majd a Kings Canyon pályára, ami sokat változott mióta legutóbb láttuk. Hogy pontosan milyen újdonságokra számíthatunk, azt a fejlesztők már nem fedték fel.

A Hunted szezon megjelenése augusztus 9-én várható, addig a srácok valószínűleg bemutatják majd Vantage képességeit és az új battle pass részleteit is. Addig türelemmel kell várnunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)