Hirdetés

Battlefield 1 - minden este nézhetünk gameplayt

|

Szerdától egészen a játék megjelenéséig minden nap két órán át streameli a Battlefield 1-et az Electronic Arts.

Hirdetés

Mintha még nem lenne a játékot várók létező összes naptárjában piros filccel bekarikázva október 21-e, az Electronic Arts rendületlenül tolja a Battlefield 1-et a megjelenés előtti napokban.

Kevesebb mint két hét választ el minket attól, hogy belevessük magunkat az első világháborúba. Október 12-étől 21-éig az EA itthoni idő szerint minden este 10-től két órán át streamel, mindig más vendéggel (a listát itt találjátok). A tervek szerint bemutatják az összes többjátékos pályát, különböző játékmódokat (újakat és visszatérőeket egyaránt), mindenről mesélnek, amiről tudni kell. A közvetítéseket a hivatalos Twitch csatornán, vagy alább is követhetitek.

Watch live video from Battlefield on www.twitch.tv

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)