Hirdetés

Battlefield 1 - mostantól nagyon olcsón lehet vele játszani

|

A PC-s és Xbox One-os játékosok havi párszáz forintért korlátlanul élvezhetik mindazt, amit a Battlefield 1 nyújt.

Hirdetés

Legyen akármilyen jó játék is a Battlefield 1, nem valószínű, hogy közel egy évvel megjelenése után még bárki hajlandó volna teljes árat fizetni érte. Ezzel az EA is tisztában van, de szerencsére az EA Access és Origin Access segítségével még mindig tudnak belőle pénzt csinálni.

Hirdetés

Előbbi szolgáltatás Xbox One-on, utóbbi PC-n érhető el, és havi 990 forintért vagy 3,99 euróért (aki hajlandó hosszabb időre elkötelezni magát, annak évi 5990 forintért vagy 24,99 euróért) rengeteg kiváló játékot ad, amiket korlátlanul használhatunk, a kiadó újdonságait pedig (néhány kivételtől eltekintve) megjelenés előtt korlátozott ideig próbálgathatjuk. A már most is kielégítően nagy kínálatba az éjszaka folyamán a Battlefield 1 is bekerült, így mind a kampányt, mind a többjátékos módokat kötöttségek nélkül elérheti minden előfizető. A multihoz One-on Gold tagság is kell, ami nincs benne az árban. 

Ahogy az EA ígérte, nemrég a Titanfall 2 is bekerült, azt szintén teljes szívből ajánljuk, az utóbbi évek egyik legjobb egyjátékos kampányát kínálja. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)